Automyynti Autosector, paikallinen vaihtoautovyöhyke palveluksessanne. Käytettyjen ajoneuvojen myynti, vaihto ja osto. Myös SVEA-rahoitus kilpailukykyisillä maksuehdoilla. 

Rehellistä kaupankäyntiä ja ehjiä siistejä toimivia ajoneuvoja. Yrittäjällä on noin 20-vuoden kokemus autoista ja moottoripyöristä. Koeajamme vaihtoautot kunnolla, että tiedämme myyvämme varmasti hyväksi havaittuja siistejä ajopelejä ja kumpikin osapuoli välttyy pettymyksiltä. Autokauppa on kuitenkin unelmien toteuttamista ja juuri mieluisen ajopelin hankkimista sinulle! 

Toimipaikkamme sijaitsee Pinsiössä, Ylöjärvellä ja kotiosoitteessamme. Paikalla on myös muuta yritystoimintaa, joten toivommekin, että ennen paikalle saapumista sovimme näytöstä puhelimitse tai sähköpostilla. Liikkeessä ei ole siis päivystystä ja emme aina ole paikalla tai parhaillaan saattaa olla jokin työ-/perhetapahtuma meneillään, josta ei voi irtaantua.

Tutustu tarkemmin myytäviin kohteisiimme Autosectorin Facebookissa ja Nettiautossa


"Olen ollut keväällä ostamaani Alfaan hyvin tyytyväinen. Tyytyväisyys lisääntyi, kun auto meni katsastuksesta moitteetta läpi. Oikein hyvä, totesi katsastusmies. Muistelen ilolla mukavaa kaupantekohetkeä autot tuntevan herrasmiehen kanssa."  Pekka, Kokkola


"Kaupat sujuivat erittäin joustavastii ja hyvin. Auto vastasi erittäin hyvin ilmoituksen tietoja. Olen erittäin tyytyväinen" Juha, Mikkeli 

Haluatko ottaa meihin yhteyttä?