Asiakaspalautteet

Hyvä asiakkaamme, haluamme tarjota Sinulle parhaan mahdollisen palvelukokemuksen. Halutessasi voit jättää asiakaspalautteen "yhteystiedot" -osion kautta.  

Topi

Lakimies / Espoo

Olen tehnyt Mikan kanssa yhteistyötä harrasteautojen parissa jo vuodesta 2009, itselläni on ollut lukuisia sekä vanhempia että uudempia autoja, jotka ovat olleet Mikan käsittelyssä. Uskallan lämpimästi suositella Mikan kädentaitoja kaikenlaisissa koritöissä ja entisöinneissä. Työnlaatu on aina, joka ikisellä kerralla, ollut erinomaista, ja olen itse kuitenkin erittäin tarkka tällaisissa asioissa. Aikataulut ovat pitäneet prikulleen siten kun on sovittu, ja mahdollisista (vanhoista) työkohteista löytyneistä yllätyksistä Mika on - muun erinomaisen kattavan informoinnin lisäksi - aina soittanut ja proaktiivisesti kysynyt kuinka niiden kanssa edetään. Mikalla on siis erittäin asiakaslähtöinen tapa työskennellä, ja pidän juuri tätä asiakaslähtöisyyttä sellaisena poikkeuksellisena valttikorttina, johon en ole oman 19 vuoden BMW harrastamisen aikana missään muualla törmännyt. Asun itse pääkaupunkiseudulla, mutta minulla ei tulisi mieleenkään teettää koritöitä harrasteautoihini muualla kuin Mikalla, vaikka välimatkaa hiukan kertyykin. Lisäksi mainittakoon, että kuljetukset Tampereen rautatieasemalta ovat aina järjestyneet vaivatta tarpeen mukaan sovitusti.

Sirpa

Järjestelmäasiantuntija / Valkeakoski

Omalle autolleni tehtiin huolto, pesu ja kovavahaus.
Huolto tehtiin kerrankin huolellisesti ja jopa huohotin letkut, jotka olivat jo todella huonossa hapessa vaihdettiin uusiin (tätä ei merkkihuoltoliikkeessä aikaisemmissa säännöllisissä huolloissa kukaan edes maininnut). Myös auton moottori pestiin. Koin, että autosta pidettiin todella huolta.
Auton merkki oli irronnut aikaisemmin takaa pois. Tämäkin korjattiin pyynnöstäni entisenlaiseksi pienestä lisämaksusta.
Kovavahauksessa auton pienet naarmut ja kulumat oli saatu pois ja lisäksi kiillotettiin myös pahoin kuluneet valojen pleksit kuin uudeksi.
Auto oli kuin uusi hakiessani sen. Todella hyvin tehtyä työtä ja sain myös sijaisauton käyttöön siksi ajaksi kun auto oli huollossa. Laatupalvelua kaikin puolin :) Terveisin
Tyytyväinen asiakas

Elina

Yrittäjä / Sastamala

Autooni tuli merkillinen vika, akku tyhjeni täysin, ei edes avannut keskuslukituksen ovia.
Täällä paikallisella korjaamolla autoon vaihdettiin , vaikka mitä, akusta lähtien..mutta vika ei löytynyt !
Auto seisoi päivän, ei inahtanutkaan...taas takaisin korjaamolle, ei löydy vikaa, ohjeeksi sain: ajele nyt, kyllä sieltä joku hajoaa, niin korjataan sitten !
Kyllästyin maksamaan tyhjästä, ja siitä että korjaamoa ei oikeastaan edes kiinnostanut, mikä autossani on vikana..
Niinpä hermojen mentyä, vein auton AUTOKIRURGILLE, samana päivänä sain puhelun Mikalta: sulla on autossa lisälämmitin päällä koko ajan, ja se purkaa akun...
Jatkotoimenpiteestä sovittiin puhelimessa, ja koska auton saa noutaa.
Sovittu aikataulu piti, yllätyin erittäin postiivisesti, auto odotti korjattuna, huollettuna, ja mikä parasta, pestynä ja vahattuna:)
Huollosta jäi hyvä mieli, varmasti tuon autoni jatkossakin..

Martti

Kirvesmies / Valkeakoski

Ostaessani pikkupakun luulin värin olevan tummaharmaa.Mikan myllytettyä auton, oli yllätys kuinka komea mustaväri pinttyneenlian ja auringonhaalistaman pinnanalta paljastui.Täydenkympin suoritus. KIITOS!

Harri

Vartija / Pirkanmaa

Auto toimii kuin kello - todella kiva ajaa, mistä lie johtuu, että jopa parempi kuin ennen remppaa? Vaihtaa taas niin pehmeästi, vaikkei huonoksi ollut vielä ehtinyt. Mukavaa viikonloppua ja kiitos uurastuksesta vielä kerran!